MijN CARRIÈRE

Thuis op je werk

Wij zijn altijd op zoek naar krachtige professionals die samen met ons de opvang en het onderwijs naar een hoger niveau willen brengen. Daarom kunnen én willen we veel aandacht besteden aan het vinden van de allerbeste werkplek voor jou. We willen dat je je thuis voelt op je werk. Onze medewerkers zijn het grootste kapitaal, daarom houden we rekening met wie jij bent. Werkgeluk staat hoog in het vaandel!

stuur een open sollicitatie

MijN TALENT

Groei met ons mee

Wij werken graag met talentvolle medewerkers die zich uitgedaagd voelen om bij te dragen aan onze ambities. Binnen onze organisatie krijg je alle ruimte om je gedrevenheid en talent in te zetten voor de ontwikkeling van onze kinderen. Maar ook jouw eigen ontwikkeling krijgt nieuwe kansen! Ook in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling wordt geïnvesteerd. Zodat je talenten optimaal worden benut en je kennis kunt delen met collega’s.

altijd op de hoogte

MijN nieuws

Vanaf januari zullen we je één keer in de maand een update sturen van de leukste nieuwsberichten binnen Muzerij & Nuwelijn. We delen belangrijk nieuws over de stichting en de locaties, maar laten je ook zien hoe werken bij ons eruit ziet en geven je een kijkje in onze frisse keuken!

dit wil ik niet missen

Stuur ons een bericht

Bedankt! Uw bericht is door ons ontvangen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Stel je vragen

Voor specifieke vragen over opvang of een school, neem direct contact op met de betreffende opvang of school. Voor algemene vragen staan wij klaar om je te helpen.

Openingstijden
Wij zijn open op werkdagen tussen 8:00 en 17:00 uur.

MIJN socials